Trissen is een van de grootste studentenportalen in Vlaanderen en een begrip in Leuven. Met de ambitie om andere studentensteden te veroveren, zowel in binnen- (Gent, Antwerpen, etc.) als buitenland (bv. Maastricht), zoeken we nieuw volk.
Om dit avontuur in goede banen te leiden zoeken we de meest ambitieuze studenten en young professionals om ons bij te staan. Voel je je aangesproken? Lees dan zeker door.

Volgende Missie

Nieuwe studentensteden

Let's do this! Trissen is al tijdlang een begrip in Leuven, maar we zijn klaar voor Gent, Antwerpen en andere. Trissen schaalbaar maken is de volgende stap!

Nieuwe app: Deals

Trissen betreedt de markt van de kortingen: permanente promo's in je studentenstad. Zo'n applicatie sluit perfect aan bij het basisconcept van Trissen, nl. de student helpen.

Content produceren

Verse content is de zuurstof van elke gezonde website. Denk aan nieuwsartikelen, maar ook aan het uitbreiden en onderhouden van bestaande data zoals Plaatsen.

Actief zijn

Trissen is meer dan alleen een website. We zijn actief online (social media), maar ook offline: denk aan het opzetten van unieke evenementen en het uitsturen van fototeams.

Talent gezocht

Marketing & Management

Social Media Manager
Je bent verantwoordelijk voor onze bestaande kanalen (FB, Twitter), maar je mag ook experimenteren met nieuwere/andere social media (Snapchat, Instagram, ...). Daarnaast onderhoud je de profielen met leuke en interessante nieuwtjes of stel je hier een team voor samen.

Business Developer
Je wordt een vaste waarde van ons kernteam en samen met ons help je de koers van Trissen te bepalen. Je bent ook vrij om sub-projecten binnen Trissen op te zetten.

Development

Backend Developer
Je vervoegt ons coding-team en helpt bestaande applicaties te optimaliseren. Je krijgt ook de vrijheid om nieuwe applicaties binnen Trissen uit te werken.

Mobile Developer
Je hebt een liefde voor Android en/of Apple! Samen met de andere developers implementeer je de smartphone-app van Trissen.


Redacteur & Fotograaf

Fotograaf
Een onmisbaar component van ons team. Je bent onze afgevaardigde op evenementen en shoot er op los. Deze foto's verschijnen op onze Social Media pagina's en hebben typisch een hoge visibiliteit.

Redacteur
Jij bent verantwoordelijk voor de copywriting van onze heel platform. Een excellente positie met oog om de journalistiek in te gaan.